Гайдаров, сега ще се опитам да ти обясня отново някои основни положения за форума, КАРБ и за живота, защото явно родителите ти не са се справили.
Форума и КАРБ са коренно различни неща, не знам как да ви го набием вече в кухите кратуни. В няколко теми ви се обясни на теб и още един - двама досадници как стоят нещата. По - голямата част от модераторите не са членове на КАРБ, така че престанете да търсите „под вола теле”. Като искаш все още приема в КАРБ е свободен, стани член и виж за какво става въпрос. Докато не го направиш обаче, спри да коментираш неща с които явно не си запознат!
В не една тема ти се обясни, че досаждаш и прекаляваш със спама и поведението си като цяло. Въпрос на елементарно възпитание е да спреш, да помислиш и да си коригираш отношението.
Що се касае до рекламата, къде видя в подписа ми телефонен номер, сайт, електронна поща или други координати за контакт с мен? Или може би ако на някой му трябва пътна помощ ще ме чака да вляза тук, за да ми пише на лично и да му вдигна колата, ти нормален ли си изобщо? Правилно си видял, че съм регистриран от 10 г. тук, на който му трябвам ме познава и знае как да ме намери. Така съм си организирал бизнеса, че подобна идиотска „реклама” (която си е чиста излагация) не ми е необходима. И друго, което не е ясно на много хора тук не само на теб – този форум с някои изключения като цяло не е интересен за реклама, капиш? Само човек като влезе и види спамерите като теб и му се отщява каквото и да е.
Сега докажи, че не си обикновен путьо, а мъж и сам си наложи наказанието за спам, като една седмица оставиш форума да си почине и не драскаш глупости във всяка тема.
п.п. За да спиш спокойно - от 3 г. не се занимавам с пътна помощ, просто си пазя репатрака, за да ходя на състезания с него и да бъда полезен на приятелите си. Можеш да се опиташ да се обадиш на служебния телефон или да пишеш на служебната поща, желая ти успех.
п.п. 2 Извинявам се на всички колеги от форума и клуба за острите си думи, но вече не се издържа.
п.п . 3 Изобщо не съм се съобразил за контактната ми информация, ще я коригирам веднага.
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
|