В крак с времето всички уредби вече ще се окомплектоват с термопластична тръба.
Printable View
В крак с времето всички уредби вече ще се окомплектоват с термопластична тръба.
Цена за "Симгаз" версия "Плюс" - 950лв.:flirt::flirt::flirt:
здравей инжектора не работи ремонтира ли се или трябва нов имаш ли такъв модел
http://img809.imageshack.us/img809/2...0810175803.jpg
Един доволен алфист! Роби монтира миналата седмица "Симгаз Плюс" на моята 146та ('98ма)! Първите впечатления са повече от добри!!! Разликата между хода на бензин и газ е = 0. Никаква. Разлика в мощност = 0; шум = 0; допълнително газоотделяне = 0!
Системата работи перфекто, Роби спази всички уговорки и срокове до цент!
Сърдечни благодарности към Роби и горещи препоръки за ГИ!
Ново!
Уредбите се предлагат вече и на лизинг през Булбанк.
Май ще съм първият дето ще се възползва от лизинга:bg:
Утре ще ти звънна да се разберем допълнително.:mobile:
Благодаря ти Роби за добре свършената работа. Не вярвах,че кола на газ може да върви по този начин.Никаква миризма,никакъв шум. Само не знам възможно ли е да имам по-малък разход при газ от колкото при бензин,че при първото засичане май така ми излезе.Преди на бензин 250 км с 35 литра,сега при газта като заредих за първи път сложих 15 литра и минах 125 км и не беше свършила напълно.И още един малко глупав въпрос имам,като трябва да правя ремонти по колата(април ще сменям тампони на стабилизиращата щанга) трябва ли след това да минавам през теб ако нещо са объркали по системата.Отново извинявай за глупавият въпрос просто наистина не знам.:tooth::tooth::tooth:
За разход ще говорим след 2-3 бутилки.
Механичните ремонти нямат общо с уредбата. Когато и да се появи нещо можеш да се обаждаш.
Едно компютърче с реле и бушончета на 156 :bouncing_smiley:
Здравей,
карам 2.0TS 8V с обикновена уредба Ловато, има емулатор ,но не работи. Колата записва грешки и за 4-те дюзи, и за ламбдата, свети лампата за инжекциона на таблото. Съгласен ли си да погледнеш колата?
Няма проблем. Звънни да се разберем и я докарай.
Renzo Landi EVO на базова цена 1250лв. за 4 цилиндрови двигатели. :big_love:
Renzo Landi - OBD - 1550лв. за 4 цилиндрови автомобили и бутилка до 40л.
/гаранция 2 години без оглед на километрите./
Предназначена да задоволи високия ценови клас, чрез техническите си характеристики, възможността за директно свързване с диагностичната система на автомобила (OBD) и софтуеър от последно поколение позволяващ прецизна настройка на работата на автомобила в режим на газ. Подходяща за автомобили отговарящи на емисионна норма ЕВРО 5.
Изключително съм доволен от RobyGas!!!
Свърши адски коректна и качествена работа по монтажа на газовата уредба!!!
Евала!