Ела с празна бутилка. После ще заредиш.
Printable View
Ела с празна бутилка. После ще заредиш.
Голямо благодаря на колегата robygas за съдействието по моя проблем.
Супер точен пич, имам да черпя... :cheers:
Две нови газифицирани Алфи от тази седмица. Да си ги карат колегите без проблеми!
156 - зарядното се събра при капачката на резервоара без да се сваля.
155 с подобно изпълнение.
Много ми харесва последната снимка върху 8клапановия двигател. Наистина много качествен и събран монтаж:party: Като картина на Пикасо :tooth::):):):)Благодаря:magic:
Искам да отпрява една благодарност от мен и от новият собственика на бившото ми QV/ към РОБИ за добре свършената работа.
"Не е нужно човек да обиколи сервизите за газови услуги, които така или иначе се оказва, че или нямат уменията, или нямат желанието, дори и двете наведнъж, да открият проблема на колата, че не може да работи на газ, то реално не си губете времето да ги обикаляте и да им се молите, взимайки ви парите безкомпромисно, без да са успели да открият проблема - просто трябва да отидете при Сервиза на Роби, като човекът и колегата му, които са заредени с професионални умения, усет, опит и желание, ще ви оправят колата, независимо какъв е проблема... Искрени благодарности!!! Тони Чърти, Алфа Ромео 145 QV (червената Алфа)
Здравей Роби, монтираш ли системи Тартарини, и колко пари. ГИ ще е от колегата dani_ku4eto http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=73245. Поздрави
Ще я монтирам. Взимай я.
Свалете само внимателно всичко което можете за да е максимално ниска цената.
Благодарности и от мен, днес си взех газифицираната алфичка от Роби. Ми колата е супер, по-нищо, не си личи че колата е с газ, нито по вървеж нито по визия ,а монтажа е, както по-горе споменава колегата VFTI "Като картина на Пикасо"
поздрави от пловдив ROBY. имам въпрос : колко ще ми струва ГИ за моята италианка, 156 sw 1.8 144hp 2000г. и дали може да се монтира ГИ за един ден! благодаря за вниманието!
Simgas на цена 1000 лв.
Може за около 12ч. Сиреч колата трябва да е при мен към 8ч. сутринта.
roby мерси за бързият отговор ще се чуем за конкретен ден!
Зарядно на 166 :
Здравей, Роби. Какво би предложил и колко би струвало газов инжекцион за Алфа 147 2001г. 120к.с.
Здравей Роби, какво можеш да предложиш за 146 1.6ТС 120к, като най-добро съотношение цена/качество с акцент върху цената :).
Поздрави,