Аз съм с афтърмаркет ксенон и съм доволен. Крушки купувам горе-долу веднъж годишно, цена 30 лв за два броя, запалки не съм сменял за 4 години. Свето добре ( 55W) и съм доволен.
Printable View
Аз съм с афтърмаркет ксенон и съм доволен. Крушки купувам горе-долу веднъж годишно, цена 30 лв за два броя, запалки не съм сменял за 4 години. Свето добре ( 55W) и съм доволен.
Могат да се сложат рефлектори от 159 с оригинален би-ксенон, съответно и крушки D1S и баласти. Това е варианта в който са стане оригиналната версия. По-лесния и евтин вариант е да се сложи само ксенон Н7 на сегашните рефлектори.
мерси колеги :)
Крушките купувам от едно магазинче в Овча купел на ул. Любляна - доста оборотно - М-Авто. Имат два магазина на Любляна - единият е срещу 66-то училище, другият точно преди околовръсното.
Купувал съм и от xenon.bg - крушките не светеха по-лошо, просто то това магазинче ми е по-близо и цената ме устрйва.
Аз смених два комплекта 55вт ксенон от алиекспрес,уж светят силно,но на пътя зле.Купих си от ксенон.бг 55вт баласти по близо 50лв/бр и фаровете грейнаха,иначе бях готов да свалям фарове за рециклаж и т.н.
Някой от София с възможност днес да помогне да прочета грешка? Светна ми engine check.
Минах през Extreme, работят до 19 днес.
P242B - някой да е имал подобен проблем? Ставало въпрос за температурния датчик преди изпускателната система. Интересното е, че светва за втори път - и двата пъти непосредствено след запалване на двигателя сутрин в студени дни. Като я изчистиха предния път и месец и нещо нямаше проблем.
Здравейте колеги,
имам едно питане. Нормално ли е при палене, когато колата е студена, примерно сутрин да притриса леко двигателя, като това става само сутрин, когато е студена? Става въпрос за 159ка 1,9 JTDm
Какво разбираш под "притриса" ?
То дизелът по принцип си тресе повече от бензин?
Ако "се кани" малко или повече докато върти стартера и запали и тогава тресе, то акумулаторът ти или иска зареждане или вече е в предсмъртни хрипове ...
Тоест намалял му е стартовият ток като ампери/сила и почти сигурно и амперчасовете като капацитет.
На нов хубав акумулатор колата изобщо не би трябвало да се замисля при палене.Стартира и пали двигателя за части от секундата.
Ами имам фиатче, което, като му подам ключа и пали за части от секундата както казваш, но алфата от както е у мен пали малко по - трудно а от време на време се случва да завърти 3,4 пъти докато запали и чат пат припушва, но акумулатора май ми е малък поне на размери :D с него си я взех и не съм го гледал какво пише по него.
---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:36 ----------
Ммм и извинявайте, но още нещо да попитам, от време на време, когато натискам спирачка без значение от скоростта с която се движа се чува бучене все едно са ми заминали накладките а те са палец дебели и усещам вибрации по педала на спирачката и това го прави веднаж - дваж на няколко дена :D Нещо на моята кола все и се случват неща, които в сервизите ми казват " нищо и няма, карай докато се счупи нещо" :D