View Full Version : Има ли хора от Ямбол...
щото ако има може да се срещнем в събота24.11.2007.по вашите земи :D Аз ще съм в района за уикенда и ако има навити мое да се видим :idea:
0896671473 и 0889425883 тва ми е номера Иво
Аз съм от Ямбол.Преди години бяхме малцина,които карахме Алфи,но сега почитателите и собствениците на тази марка в града са се увеличили 8)
По коледа ще има ли нещо в Ямбол, че съм натам 8)
Ако се обединиме от Сливен и Ямбол...що да няма нещо :)
щото ако има може да се срещнем в събота24.11.2007.по вашите земи :D Аз ще съм в района за уикенда и ако има навити мое да се видим :idea:
0896671473 и 0889425883 тва ми е номера Иво
Да направим нещо заедно-Сливен и Ямбол.Стига са ни упреквали
:choice:
Ами хайде! Само кажете къде и кога ^^
Ами хайде! Само кажете къде и кога ^^
Aко искаш напиши си Скайпа....
Ами да направим нещо по въпроса... Скайпа ми е sd__70 .
DelPiero
22-01-2008, 15:30
..Няма да е зле наи-после да се организираме :)
Alfa User
22-01-2008, 18:56
Преди две години правехме редовно срещи Сливен-Ямбол-Карнобат, че и в Бургас даже. Сливенската писта беше редовното място за сбор, а после - дето ни е кеф.
И тогава имаше доста Алфи в региона, но нямаше никакъв интерес към клуба (говоря от позицията на бивш регионален представител)... В темата за срещите може да се изровят снимки от сбирките. Ще се радвам, ако се раздвижат нещата отново :)
Христо_Сираков
25-01-2008, 20:32
Преди две години правехме редовно срещи Сливен-Ямбол-Карнобат, че и в Бургас даже. Сливенската писта беше редовното място за сбор, а после - дето ни е кеф.
И тогава имаше доста Алфи в региона, но нямаше никакъв интерес към клуба (говоря от позицията на бивш регионален представител)... В темата за срещите може да се изровят снимки от сбирките. Ще се радвам, ако се раздвижат нещата отново :)колеги уте ще съм в Ямбол в сервиза на колегата Hit-ko за смяна на вариатор ако искате може да се саберем да пием по кафе и да се запознаем нали все пак сме едно голямо семейство ако има нещо може да ме намерите и на телефон 0895658082 Христо се казвам
Ямболии какво става с вас, правите ли си срещи.... :?:
Заповядайте на 30.03.2008 от 14:00 на BILLA . нека се съберем веднъж повече от 10 коли ! BMW i Opel имат голяма организация . може да си правят по една среща на доста време но е като хората 30 -40 коли да не е и повече .
Колеги има ли сбирки....някой желаещ да мине насам утре? ;)
колеги командировка съм във вашия град след 2 седмици, ако има желаещи да спретнем сбирка да пишат...
Колеги и колежки в Ямбол съм вече твърдо от седмица и отново от понеделник нататък......ако можете звънкайте ще пием бира или нещо сбирка ако има....0878187000
така ли никой не се събира в тоя Ямбол да си покаже хубавицата и да се обменят идеи,както и да се обсъдят въпросчета по нашите италиански глезли.
Дайте да се организираме колеги и да напрайм една збирка някъде си
аз съм с вас само да е неделя пишете ми на лс когато решите да се съберем дано сме повече
Ъп-вам втора тема свързана с ямболските алфисти, ако някой се събуди и реши, че можем да направим някво събиране през почивните дни (дори и да не са 12.02 и 13.02,може и следващите) каквито вече и в селата правят, може да постне нещо,квото и да е, просто да се усети живинка от тъпото село...
Joreto 78
12-03-2011, 00:41
хайде бе хора ще ви чакаме на ОМВ във неделя 14.00
елате не хапе :razz:
И аз тва викам ама...алфаджиите преобладават в този град като че ли...
Joreto 78
07-09-2011, 21:30
Здравей те коги на 1-ви октомври се говори че ще има драг 2011г. и за това изтеглят Феста със една седмица по късно. И затова е за 8 октомври но незнам във колко чесът ще запова.
Joreto 78
06-10-2011, 00:03
Ще се ходи на феста хайде неостана колеги :razz:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.