View Full Version : Срещи в Сливен - има ли такива....
Колеги има ли срещи в Сливен, ако да - къде, а ако не - защо да не правим и ние...някъде към 18 човека сме потребители на този форум...
Sergey_gigov
30-11-2007, 14:52
няма за сега но скоро може и да има - наистина че има доста манияци на марката вече :) ако стане нещо ще пиша
radko_88
30-11-2007, 18:57
еее бравоо много хубава иницатива....аз също съм макара и да не съм от сливен...но пък сяка седмица съм там....така че давайте да прайм нещо по въпроса
Ей темата живна.....Аз работя на оживено место и всеки ден прекарвам на това место по 10 часа.... Не знаех че има толкова мн Алфи в нашия град...така че има надежда да се получи нещо...Пък и хубави кръчми имаме и летище и големи паркинги (билла) където да се събираме. Само желание да има...
Sergey_gigov
01-12-2007, 00:17
та къде на края на главната улица срещу дюнерите работиш ти ?
там съм я засичал твойта красавица - на тротоара
та къде на края на главната улица срещу дюнерите работиш ти ?
там съм я засичал твойта красавица - на тротоара
Да, там работя в магазина за телефони. Ами качвам си я там на тротоара, че много населено в тая част на града :)...че съм гледал как на това малко завойче, преди магазина да стават големи панаири, аджеба кой да мине пръв....
radko_88
01-12-2007, 20:04
trouble на кой дюнери работиш тези срещу мтел на центура ли??????и между другото дай някъв телефона за връзка че ми е много мерак да се запозная с някой алфа маниак от сливен
trouble на кой дюнери работиш тези срещу мтел на центура ли??????и между другото дай някъв телефона за връзка че ми е много мерак да се запозная с някой алфа маниак от сливен
Не на дюнерите а в магазина за gsm-i срещу дюнерите. МСвят му е името..Имаш ли скайп...Напиши ми го...
radko_88
02-12-2007, 20:07
имам скайп но мн рядко влизам докато съм в сливен....напиши си джсма на лично аз ще ти се обадя.....
Sergey_gigov
03-12-2007, 20:38
аз работя в магазина за климатична и кар аудио техника на центъра срещу магазин мания- казва се "техноарт център"
ето и скайп
: sergo_gigov_81
само че има 1 малък проблем- бачкам по много а на рабоата само кю:)
То и аз така бачкам по много че и Скайп и кю на работа не мога да пускам...но пък вечер след работа мога.....ето и моя скайп trouble_sl, все ще се засечем някак... :D
Колеги от Сливен...напишете си тук Скайпа ако имате такъв или нещо подобно, за да се разберем занапред, след празниците да сглобим няква срещичка...
Колеги от Сливен...напишете си тук Скайпа ако имате такъв или нещо подобно, за да се разберем занапред, след празниците да сглобим няква срещичка...
Здравеи. радвам се че освен мен има и други фенове на марката.
Скаипа е denisimo30, телефона ми е 0887225907
Търси Георги
Хайде..смело колеги ..... :)
hristiqn
13-12-2007, 21:26
Еми ако съм си в Сливен hspirov mi e skypa ;)
е ми в неделя на летището няма само фиати да гледаме
момчета и аз съм от сливен може да се видим тези дни. strabex9188 ми е скаипа
Колкото повече ..толкова повече....и честит първи по-сериозен сняг ..замръзнаха ли ви колите сутринта :)
Колкото повече ..толкова повече....и честит първи по-сериозен сняг ..замръзнаха ли ви колите сутринта :)
моята си я държя в гараж и си беше чистичка 8)
искате ли да се видим на 21-ви петък вечерта може на еко или лукоил нещо такова :D
AttilaSL
18-12-2007, 11:04
trouble до теб често спира една 156 2.4 JTD,тя на кого е?А твоята съм я забелязал отдавна!Skype:stoyan-sd,все още нямам Алфета но събирам парички за 156 :( ,но ще се радвам да се запозная с всички вас!
trouble до теб често спира една 156 2.4 JTD,тя на кого е?А твоята съм я забелязал отдавна!Skype:stoyan-sd,все още нямам Алфета но събирам парички за 156 :( ,но ще се радвам да се запозная с всички вас!
Тя е на колегата от един друг магазин/сервиз за телефони наблизо :)
AttilaSL
19-12-2007, 13:12
A EXBIT някой знае ли къде се изгуби?Че не съм го виждал нито тук,нито из града!Гласа на неговата 146 ще го позная от 1000 други! :D
Колеги изтрезняхте ли от празниците. За много години на всички Сливналии...Вече можем да помислим сериозно след като минаха всички празници да се събереме през новата 2008ма :)
Колеги, които четат тази тема....очаквам предложения от вас ще има ли среща в Сливен и кога да бъде тя.....очаквам отговори и желание ;)
Immortal
16-01-2008, 22:34
Тъй като гледам, скоро няма да се съберем :)
Какво ще кажете за тази събота (19.01.2008) ? (или предложете друга дата).
Предложете място (Била е добре, или Екото)...и време.
Айде, аз съм вече Ямболлия, аз ли да ви организирам ;)
Пък може да се организираме и шепата ямболлии да ви дойдем задружно на гости. Хем да стане срещата по-масова.
Strabex като стар форумджия да резервира една кръчма :)
Тъй като гледам, скоро няма да се съберем :)
Какво ще кажете за тази събота (19.01.2008) ? (или предложете друга дата).
Предложете място (Била е добре, или Екото)...и време.
Айде, аз съм вече Ямболлия, аз ли да ви организирам ;)
Пък може да се организираме и шепата ямболлии да ви дойдем задружно на гости. Хем да стане срещата по-масова.
Strabex като стар форумджия да резервира една кръчма :)
Ето едно конкретно предложение....А останалите какво се спотайват....айде колеги, аз ви знам кои сте, всеки ден минавате покрай мен и ви снимам Алфите, хехех, дайте поне официално да е в събота както е по предложението на колегата и да е на Биллата...Ок?
само кажете къде и ще го уреда :wink:
Кръчми много....Бриз, Солун, Тангра, там една зад БТК, забравих й името, Дебоя, Рагаци, Каприз, Хана, 100те войводи, Караваните, Сакса, новия хотел на Лечков пицарията...избор голям, други предложения???
Христо_Сираков
25-01-2008, 20:36
Кръчми много....Бриз, Солун, Тангра, там една зад БТК, забравих й името, Дебоя, Рагаци, Каприз, Хана, 100те войводи, Караваните, Сакса, новия хотел на Лечков пицарията...избор голям, други предложения???колеги утре ще съм в Ямбол в сервиза на колегата Hit-ko мисля че Делфин Спорт се казваше за смяна на вариатор ако искате може да се саберем да пием по кафе и да се запознаем нали все пак сме едно голямо семейство ако има нещо може да ме намерите и на телефон 0895658082 Христо се казвам
момчета даите да се сабираме на летището в неделя примерно.
Колегите заспаха.....не ги буди...Ти откъде си и какво караш...
hristiqn
28-01-2008, 00:34
Те на и тука да ни има :lol: Без видни алфисти закъде сме :wink:
Те на и тука да ни има :lol: Без видни алфисти закъде сме :wink:
Браво браво...не се ли дръпнахте по веднъж поне :)......Много лачени нашите Алфи, ей...другия път да се обадите...
от сливен сам и карам алфа 155
trouble - Евала , твоята алфа смея да кажа е една от най - поддържаните (поне на външен вид) мн ми харесва и класическата телефонна шайба , уникално :) Аз имам също 146 и си търся така джанта (комплект де) :)
А относно среща на всички който имат алфа нека да направим една отделна тема в която да се конкретизира час и място за срещата и да се организират по някакъв начин нещата :) Нека взимаме пример отхората от другите градове :)
vlado_gg
31-01-2008, 08:44
Здравейте колеги,да питам чух че в събота ще има някакво мероприятие на вашето летище.някой знае ли за какво става въпрос
trouble - Евала , твоята алфа смея да кажа е една от най - поддържаните (поне на външен вид) мн ми харесва и класическата телефонна шайба , уникално :) Аз имам също 146 и си търся така джанта (комплект де) :)
А относно среща на всички който имат алфа нека да направим една отделна тема в която да се конкретизира час и място за срещата и да се организират по някакъв начин нещата :) Нека взимаме пример отхората от другите градове :)
Мерси колега...тя и отвътре е добре (пу да не й е уруки :))....а твоята Алфа коя е, край мен минават доста, може да съм те засичал...А относно летището в събота не знам дали ще има нещо...одавна не съм ходил....Ако има желаещи...да вземем да отидем....За конкретен час и място нека да се пише тук...
моята е сив металик , с оригинални тазове :) минавал съм покрай магазина :) а за Събота и аз съм навит 13:00 h как звучи ?
И аз съм за среща на италианките, няма лошо да се съберем да споделим за любимките си по нещо.
И аз съм за среща на италианките, няма лошо да се съберем да споделим за любимките си по нещо.
Заповядай в другата тема за 24 февруари Сливен... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.